teisipäev, 26. veebruar 2019

Blogi tutvustus

InfiBird on nimetus, mille all soovin kirjutada erinevatest infoga seotud teemadest. Tänapäeva kaasaegses maailmas, kus infol on oma roll ja eesmärk igas eluvaldkonnas, saab olla kindel, et teemasid, mille kohta blogipostitusi kirjutada jätkub küll ja rohkemgi. Mõned märksõnad on näiteks infohaldus, infosüsteemid, info teenused, infootsing, info süstematiseerimine, info analüüsimine ja veel väga palju muudki. Blogi eesmärk on käsitleda infojuhtimise valdkonna teemasid ja rõhutada selle olulisust tänapäeva kaasaegses infoküllases töökeskkonnas.

Keda ootan oma blogi lugejaks?

Püüan oma postituste sisuga kõnetada Eestis töötavaid ja tegutsevaid juhte ning spetsialiste ja kõiki teisi, kes oma töös puutuvad kokku infojuhtimise valdkonna teemadega. Juhid ja spetsialistid, kes töötavad infoküllases keskkonnas võivad leida mõtteid ja ideid, kuidas tänast tööd ja ülesandeid võib-olla pisut teisiti ja paremini teha.

Teemad leian igapäeva töö aktuaalsetest probleemidest. Näiteid leian nii Eestist kui ka mujalt ning annan sisu eesti keelsena edasi.

Eesti tähistab emakeele aastat ja leian, et parim kingitus oma kodumaale on kirjutada olulistel teemadel ja ikka meie kaunis Eesti keeles. :)

Kommentaare ei ole: